Workshop prepareren vossen

WORKSHOP PREPAREREN VOSSEN

Deze vijfdaagse workshop is bedoeld voor hen die (enige) ervaring met het prepareren van zoogdieren hebben. Tijdens de workshop prepareert u een life size vos.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de verfijnde technieken van het prepareren van vossen. Vossen zijn namelijk niet eenvoudig te prepareren, tenminste wanneer u de vos een zo natuurlijk mogelijke uitstraling wilt geven.

Tijdens deze workshop wordt vooral aandacht besteed aan het aanpassen en pas maken van de PU-vorm, het plaatsen en modelleren van ogen, oren en neus, en het juist plaatsen en afwerken van de huid. U krijgt daarbij vele handigheidjes aangereikt. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van kunstneuzen, insteekoren en het postament waar de vos op komt te staan.

Er is maar een beperkt aantal ‘bouwpakketten’ en bijbehorende plaatsen beschikbaar, om die reden werkt u in een kleine groep.

Bij de prijs inbegrepen zijn een professioneel gelooide huid van een vos (wintervel) en alle materialen om het preparaat te kunnen maken. Wilt u tijdens deze workshop onder begeleiding een eigen vos prepareren, dan mag u ook zelf een gelooide huid meebrengen.

DATA:
Donderdag 12 t/m zondag 15 maart en zondag 29 maart 2020

KOSTEN (2020):
€ 937,75 incl. BTW
€ 775,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)

ALGEMENE INFORMATIE

Moeilijkheidsgraad
4.5/5