Workshop prepareren vossen

WORKSHOP PREPAREREN VOSSEN

Deze tweedaagse workshop is bedoeld voor hen die (ruime) ervaring met het prepareren van zoogdieren hebben. Tijdens de workshop prepareert u een life size vos.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de verfijnde technieken van het prepareren van vossen. Vossen zijn namelijk niet eenvoudig te prepareren, tenminste wanneer u de vos een zo natuurlijk mogelijke uitstraling wilt geven. Tijdens deze workshop worden alleen staande of lopende vormen / houdingen geprepareerd, geen zittende of liggende.

Tijdens deze workshop wordt vooral aandacht besteed aan het passend maken van de PU-vorm, het plaatsen en modelleren van ogen, oren en neus, en het juist plaatsen en afwerken van de huid. U krijgt daarbij vele handigheidjes aangereikt. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van kunst neuzen, insteek oren en het postament waar de vos op komt te staan.

Er is maar een beperkt aantal ‘bouwpakketten’ en bijbehorende plaatsen beschikbaar, om die reden werkt u in een kleine groep.

Bij de prijs inbegrepen zijn een professioneel gelooide huid van een vos (wintervel) en alle materialen om het preparaat te kunnen maken. Wilt u tijdens deze workshop onder begeleiding een eigen vos prepareren, dan mag u ook zelf een (professioneel) gelooide huid meebrengen.

DATA:
Zaterdag 26 en zondag 27 november 2022

KOSTEN (2022):
€ 635,25 incl. BTW
€ 525,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)