Workshop prepareren Uilen

WORKSHOP PREPAREREN UILEN

Deze tweedaagse workshop is bedoeld voor preparateurs die ervaring met het prepareren van vogels hebben, het is een echte verdiepingsworkshop. Tijdens de workshop prepareert u een life size uil. We werken met gekweekte uilen van de grote soorten zoals de Oehoes.

Het doel van de workshop is om u zich te laten verdiepen in de speciale technieken van het prepareren van deze (grotere) roofvogels. Uilen hebben een specifieke houding en uitstraling, u krijgt de tips & trics aangereikt om het preparaat net zo te maken dat de vogel levensecht lijkt.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan alle aspecten van het prepareren van vogels, maar vooral ook aan het pas maken van een kunstlichaam, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en veren. U krijgt daarbij vele handigheidjes en tips aangereikt. Ook wordt er aandacht besteed aan het postament waar de uil op komt te staan.

Bij de prijs inbegrepen zijn een volwassen vogel, voorzien van gesloten pootring en Cites document, alle materialen om het preparaat te kunnen maken en een werkpostament. U kunt het preparaat na droging en afwerken zelf thuis op een eigen postament overzetten.

 

DATA:
Vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2022

KOSTEN:
€ 998,25 incl. BTW
€ 825,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)

ALGEMENE INFORMATIE

Uitgebreide informatie workshop Uilen