Workshop prepareren trofeekoppen

WORKSHOP PREPAREREN TROFEEKOP REE

Deze vierdaagse workshop is bedoeld voor hen die (enige) ervaring met het prepareren van zoogdieren hebben. Tijdens de workshop prepareert u een trofeekop (kop-borstpreparaat) van een reebok.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de verfijnde technieken van het prepareren van trofeekoppen. Tijdens deze workshop wordt vooral aandacht besteed aan het aanpassen en pas maken van de PU-vorm, het plaatsen en modelleren van ogen, oren en neus, en het juist plaatsen en afwerken van de huid. U krijgt daarbij vele handigheidjes aangereikt. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van kunst neuzen en insteek oren.

Tijdens de laatste workshopdag, enige tijd later om het preparaat eerst te laten drogen, werkt u onder begeleiding het preparaat af. U krijgt een basis instructie over het gebruik van een airbrush en kleurtechnieken, alvorens u uw reebok zelf afwerkt.

Er is maar een beperkt aantal ‘bouwpakketten’ en bijbehorende plaatsen beschikbaar, om die reden werkt u in een kleine groep.

Bij de prijs inbegrepen zijn een professioneel gelooide huid van een reebok (zomervacht) en alle materialen om het preparaat te kunnen maken. Wilt u tijdens deze workshop onder begeleiding een eigen reebok prepareren, dan mag u ook zelf een huid (en gewei) aanleveren.

DATA:
Donderdag 9 t/m zaterdag 11 juni en vrijdag 24 juni 2022

KOSTEN:
€ 925,65 incl. BTW
€ 765,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)