Workshop prepareren Giervalken

WORKSHOP PREPAREREN GIER-/SAKER VALKEN

Deze vierdaagse workshop is bedoeld voor preparateurs die ervaring met het prepareren van vogels hebben. Tijdens de workshop prepareert u een life size juveniele (hybride) Gier-/Sakervalk.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de verfijnde technieken van het prepareren van deze fraaie roofvogels met hun specifieke houding en uitstraling.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan alle aspecten van het prepareren van grotere roofvogels, maar vooral ook aan het pas maken van een kunstlichaam, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en veren. U krijgt daarbij vele handigheidjes en tips aangereikt. Ook wordt er aandacht besteed aan het postament waar de valk op komt te staan. Indien u wenst, mag u een eigen (reeds geprepareerd) prooidier meebrengen waar u de valk op kunt plaatsen. Tijdens de laatste dag, enkele weken later om het preparaat te laten drogen, wordt de vogel afgewerkt met oogringen en airbrushtechnieken.

Er is een beperkt aantal vogels en bijbehorende plaatsen beschikbaar, om die reden werkt u in een kleine groep.

Bij de prijs inbegrepen zijn een (juveniele) vogel met CITES document en alle materialen om het preparaat te kunnen maken.

DATA:
Vrijdag 15 t/m zondag 17 mei en zaterdag 13 juni 2020

KOSTEN (2020):
€ 865,15 incl. BTW
€ 715,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)