Workshop Introductie prepareren vogels

WORKSHOP INTRODUCTIE PREPAREREN VAN VOGELS

Deze 1 daagse workshop is voor iedereen zonder ervaring met prepareren, maar die graag eens wil ervaren hoe het prepareren van een vogel in zijn werk gaat.

Er wordt gewerkt met gekweekte vogels (kanaries of vergelijkbaar) omdat deze vrij te prepareren zijn. De moeilijkheidsgraad van deze vogels is niet hoog waardoor het mogelijk is om de vogel in 1 dag fatsoenlijk opgezet te krijgen.

U leert de vogel zelf te villen, hoe de huid schoongemaakt en geconserveerd moet worden, hoe u kunstmatige lichaamsdelen maakt en monteert, hoe de vogel op een voetstuk (postament) geplaatst moet worden en hoe u de vogel modelleert en de veren goed legt. Uiteraard mag u de door u opgezette vogel na afloop meenemen.

Bij deze workshop ontvangt u onze reader ‘Het prepareren van kleine vogels’ zodat u na afloop alles nog eens na kan lezen en ook zelfstandig aan de slag kunt.

Inschrijving kan individueel door uzelf aan te melden via de knop rechts. U wordt ingeschreven voor de eerstvolgende workshop (zie data rechtsboven).

Wilt u met een groep vrienden, collega’s of anderszins deze workshop volgen zonder anderen, neem dan contact met ons op voor maatwerk. Dit kan al vanaf 5 deelnemers.

Voor meer informatie over deze workshop, download het informatieblad (PDF) via de knop hieronder.

DATA:

Vrijdag 15 februari 2019         (volgeboekt!)

Zaterdag 11 mei 2019 (volgeboekt!)

Zaterdag 15 juni 2019

Zondag 20 oktober 2019

Zondag 15 december 2019

KOSTEN:
€ 169,40 incl. BTW
€ 140,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)