Workshop Introductie prepareren vogels

WORKSHOP INTRODUCTIE PREPAREREN VAN VOGELS

Deze 1 daagse workshop is voor iedereen zonder ervaring met prepareren, maar die graag eens wil ervaren hoe het prepareren van een vogel in zijn werk gaat.

Er wordt gewerkt met gekweekte vogels (eenden pullen) omdat deze vrij te prepareren zijn. De moeilijkheidsgraad van deze vogels is niet hoog waardoor het mogelijk is om de vogel in 1 dag fatsoenlijk opgezet te krijgen.

U leert hoe de vogel gevild moet worden, hoe de huid schoongemaakt en geconserveerd moet worden, hoe u kunstmatige lichaamsdelen maakt en monteert, hoe de vogel op een voetstuk (postament) geplaatst moet worden en hoe u de vogel modelleert. Uiteraard mag u de door u opgezette vogel na afloop meenemen.

Bij deze workshop ontvangt u een setje basisgereedschappen en onze reader ‘Het prepareren van kleine vogels’ zodat u na afloop alles nog eens na kan lezen en ook zelfstandig aan de slag kunt gaan.

Inschrijving kan individueel door uzelf aan te melden via de knop rechts. U wordt ingeschreven voor de eerstvolgende workshop (zie data rechtsboven).

Wilt u met een groep vrienden, collega’s of anderszins deze workshop volgen zonder anderen, neem dan contact met ons op voor maatwerk. Dit kan al vanaf 10 deelnemers.

Voor meer informatie over deze workshop, klik op de knop ‘Uitgebreide informatie’ hieronder.

DATA:

Zaterdag 11 februari 2023    (volgeboekt)

Zaterdag 25 februari 2023  (volgeboekt)

Vrijdag 31 maart 2023

Vrijdag 5 mei 2023

KOSTEN:
€ 210,00 incl. BTW
€ 173,55 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)