Workshop Introductie prepareren vogels

WORKSHOP INTRODUCTIE PREPAREREN VAN VOGELS

Deze 1 daagse workshop is voor iedereen zonder ervaring met prepareren, maar die graag eens wil ervaren hoe het prepareren van een vogel in zijn werk gaat.

Er wordt gewerkt met gekweekte vogels (kleine zangvogels of eenden pullen) omdat deze vrij te prepareren zijn. De moeilijkheidsgraad van deze vogels is niet hoog waardoor het mogelijk is om de vogel in 1 dag fatsoenlijk opgezet te krijgen.

U leert hoe de vogel gevild moet worden, hoe de huid schoongemaakt en geconserveerd moet worden, hoe u kunstmatige lichaamsdelen maakt en monteert, hoe de vogel op een voetstuk (postament) geplaatst moet worden en hoe u de vogel modelleert en de veren goed legt. Uiteraard mag u de door u opgezette vogel na afloop meenemen.

Bij deze workshop ontvangt u onze reader ‘Het prepareren van kleine vogels’ zodat u na afloop alles nog eens na kan lezen en ook zelfstandig aan de slag kunt.

Inschrijving kan individueel door uzelf aan te melden via de knop rechts. U wordt ingeschreven voor de eerstvolgende workshop (zie data rechtsboven).

Wilt u met een groep vrienden, collega’s of anderszins deze workshop volgen zonder anderen, neem dan contact met ons op voor maatwerk. Dit kan al vanaf 10 deelnemers.

Voor meer informatie over deze workshop, klik op de knop ‘Uitgebreide informatie’ hieronder.

DATA:

Zaterdag 9 mei 2020  (volgeboekt!)

Zaterdag 20 juni 2020 (volgeboekt!)

Zondag 13 september 2020 (volgeboekt!)

Zondag 22 november 2020

KOSTEN:
€ 169,40 incl. BTW
€ 140,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)