Workshop bereiden jachttrofeeën

WORKSHOP BEREIDEN JACHTTROFEEËN

Tijdens deze workshop, welke een dag duurt, kunt u uw eigen jachttrofee schoonmaken onder begeleiding van een zeer ervaren preparateur. De nadruk ligt op de open en gezellige sfeer waarbij de aanwezigen alle gelegenheid krijgen om vragen te stellen en (jacht)ervaringen uit te wisselen, naast natuurlijk het bereiden van de jachttrofee.

Deze ‘open huis’ formule biedt ruimte aan maximaal 18 deelnemers per dag. U wordt verzocht zelf één jachttrofee van een ree(bok) mee te brengen. U mag ook snuiten van wilde zwijnen meebrengen. Tijdens de workshop kunnen de tanden eruit gehaald worden om te verwerken tot een trofee.

Er zijn 2 voorwaarden aan verbonden: u dient per trofee op papier aan te kunnen tonen dat u deze rechtmatig heeft verkregen (zie de link ‘uitgebreide informatie’ onderaan de pagina), én ze moeten vers ontdooid zijn. Een rotte, stinkende kop wordt niet in het lokaal toegelaten! Wanneer u 24 uur voor de praktijkdag de kop uit de vriezer haalt, is deze precies goed voor verwerking tijdens de workshop.

Graag wijzen wij u op onze reader over het bereiden van jachttrofeeën. Deze reader neemt u stapsgewijs mee door het hele proces van het bereiden van jachttrofeeën van herten, wilde zwijnen en hoorndragers zoals gems en moeflon. De reader en andere materialen zoals trofeeplanken en gereedschappen zijn tijdens de workshop verkrijgbaar.

DATUM:
Zaterdag 8 juni 2019

KOSTEN:

€ 75,00 incl. BTW
€ 61,98 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)