Workshop basis airbrush technieken

WORKSHOP BASIS AIRBRUSH TECHNIEKEN

Deze 1 daagse workshop is bedoeld voor iedereen die geen enkele of weinig ervaring met airbrushen heeft. Tijdens deze workshop leert u alle basisbeginselen van kleurtechniek en het gebruik van een airbrush.

Het doel van de workshop is om door middel van verschillende oefeningen u het voorbereiden, gebruik en onderhoud van een airbrush bij te brengen en u zo te laten ervaren welk een fantastisch hulpmiddel een airbrush is. Daarbij hoort natuurlijk ook kleurenleer, begrijpen hoe door het mengen van kleuren de gewenste kleur ontstaat en hoe diepte en schaduwen te verkrijgen zijn.

Er is een beperkt aantal werkplekken beschikbaar, om die reden werkt u in een kleine groep. Hierdoor kunt u net zoveel oefenen en vragen stellen als u wilt.

 

Naast deze cursus bieden wij ook een 2 daagse workshop ‘airbrush voor preparateurs’ aan. De 1e dag van die workshop heeft hetzelfde programma als deze workshop ‘basis airbrush technieken’. U kunt beide dagen los van elkaar volgen zodat u na de basis eerst zelf thuis kunt gaan oefenen. U kunt ook beide dagen direct volgen, let bij uw aanmelding via ons inschrijfformulier op de juiste workshop benaming! 

DATA:
Vrijdag 15 oktober 2021

KOSTEN:
€ 211,75 incl. BTW
€ 175,00 excl. BTW

LOCATIE:

Schaarsbergen (Arnhem)