Cursussen

LEREN PREPAREREN
LET OP: Storing in inschrijfsysteem!

Sinds 28 april, toen door een storing in een externe server helaas ook onze website een paar keer niet bereikbaar was, zijn inschrijvingen voor cursussen of workshops niet aan ons doorgezonden, ondanks dat u in uw scherm een bevestigingsmelding kreeg van uw inschrijving. Wij kunnen deze inschrijvingen helaas niet achterhalen.

Heeft u zich tussen 28 april en 5 mei aangemeld en sindsdien nog geen reactie van ons ontvangen, neem dan s.v.p. snel contact op. Wij zullen uw inschrijving dan alsnog verwerken. Excuses voor de overlast!

Bos en Fauna biedt diverse cursussen en workshops aan op het gebied van prepareren van dieren. Vakdocenten uit de praktijk, zowel nationaal als internationaal, die hun deskundigheid op bijvoorbeeld (inter)nationale kampioenschappen hebben bewezen, verzorgen de diverse lessen.

In het keuzemenu hiernaast staat ons aanbod. Leest u de algemene informatie bij de cursus of workshop van uw keuze volledig door, u vindt daar uitgebreide informatie over inhoud, locatie, lestijden, cursusduur, benodigde materialen en kosten. Heeft u na het lezen van de informatie nog specifieke vragen, stel deze dan gerust door ons een email te sturen (info@lerenprepareren.nl).

Wilt u zich aanmelden? Open het inschrijfformulier middels de knop ‘Aanmelden’, selecteer in het formulier de juiste cursus of workshop, vul uw gegevens in en klik op verzenden. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging ter controle en z.s.m. een persoonlijk bericht over uw aanmelding.

Covid-19 / Corona maatregelen

Tijdens onze workshops en cursussen zijn zgn. Corona maatregelen van toepassing. Klik hier of op de afbeelding rechts voor meer informatie over onze maatregelen.

Leren prepareren?

Meldt u zich dan aan door op de knop ‘aanmelden’ te klikken, kies de gewenste cursus of workshop en vul uw gegevens in.