Cursus prepareren van zoogdieren

CURSUS PREPAREREN VAN ZOOGDIEREN

Deze cursus richt zich specifiek op het prepareren van (kleine) zoogdieren. Zo worden tijdens de praktijklessen eekhoorns, muskusratten, marterachtigen en een ander zoogdier, afhankelijk van de voorraad, behandeld. Uiteraard krijgt u de benodigde theoretische informatie, maar deze is beperkt tot wat u in de praktijk nodig heeft. Deze informatie wordt u middels readers ter beschikking gesteld.

Het is vooral een praktische cursus waarbij de elementaire basistechnieken van het villen, de huidconservering, het vervaardigen van kunstlichamen en het modelleren van zoogdieren worden onderwezen.

Houdt u er rekening mee dat u naast de cursusdagen ook thuis werk dient voor te bereiden. Het gaat dan met name om het conserveren van huiden en het maken van kunstlichamen en postamenten.

Let op: de cursus welke in september 2019 zal starten is inmiddels volgeboekt. Indien u deze cursus toch graag wilt volgen, meldt u zich dan toch aan. U komt op de wachtlijst te staan, indien er een annulering is kunt u dan mogelijk toch nog deelnemen. Tevens reserveren wij dan vast geheel vrijblijvend een plaats voor u in de volgende groep.

DUUR VAN DE CURSUS:
14 dagen, start september (voor data, zie lesroosters)

KOSTEN (2019):
€ 1.996,50 incl. BTW
€ 1.650,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)