Cursus prepareren van vogels

CURSUS PREPAREREN VAN VOGELS

Deze cursus richt zich specifiek op het prepareren van vogels. Zo worden tijdens de praktijklessen kraaiachtigen, watervogels, hoenders of zangvogels en roofvogels of uilen behandeld (soorten zijn afhankelijk van beschikbaarheid). Uiteraard krijgt u de benodigde theoretische informatie, maar deze is beperkt tot wat u in de praktijk nodig heeft. Deze informatie wordt u middels readers ter beschikking gesteld.

Het is vooral een praktische cursus waarbij de elementaire basistechnieken van het villen, de huidconservering, het vervaardigen van kunstlichamen en het modelleren van vogels worden onderwezen. Houdt u er rekening mee dat u naast de cursusdagen ook thuis werk dient voor te bereiden. Het gaat dan met name om het conserveren van huiden en het maken van kunstlichamen en postamenten.

De eerstvolgende cursus zal in 2020 starten. Overweegt u mee te doen? Meldt u zich dan nu aan. Wij reserveren geheel vrijblijvend een plaats voor u. Begin 2020, wanneer het lesrooster bekend is, nemen wij dan contact met u op. Op dat moment mag u beslissen of u definitief mee wilt doen.

DUUR VAN DE CURSUS:
14 dagen, start september of december (voor data, zie de link ‘Lesrooster’ onderaan)

KOSTEN (2020):
€ 2.196,15 incl. BTW
€ 1.815,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)

OVERIGE INFORMATIE

Uitgebreide informatie CPV

Lesrooster CPV groep 9 (gestart 7 september 2019)   Volgeboekt

Lesrooster CPV groep 10 (start 14 december 2019)    Volgeboekt

Lesrooster CPV groep 11 (start september 2020, rooster nog niet bekend)