Begeleidingsdag prepareren

BEGELEIDINGSDAG PREPAREREN

Onze begeleidingsdagen prepareren zijn een soort van open atelier dagen. U werkt aan uw eigen project(en) waarbij u gebruik kan maken van de aanwezige faciliteiten in het lokaal zoals bijvoorbeeld borstelmachines, krachtige föhns en (op verzoek) een dunsnijmachine. Daarnaast zijn er minimaal 2 zeer ervaren preparateurs / vakdocenten aanwezig die u kunnen adviseren en helpen. 

U kunt een werkplek reserveren door u aan te melden. Een werkplek omvat een werktafel van 80 x 120 cm met een stroompunt. Indien u gebruik wilt maken van een prepareerstandaard verzoeken wij u vooraf contact met ons op te nemen om er 1 te reserveren (geen extra kosten, maar wij hebben een beperkte voorraad). U mag natuurlijk ook uw eigen standaard meebrengen.

U prepareert een eigen project, het maakt niet uit wat het is. Voorwaarde is dat u de legale herkomst van het dier of de vogel ter plaatse schriftelijk kunt aantonen, ingeval er een controle van de NVWA plaats vindt. Een andere voorwaarde is dat het te prepareren materiaal een ‘acceptabele’ geur heeft, rotte dieren of maceratie technieken zijn omwille het welzijn van de overige deelnemers niet toegestaan. Een laatste voorwaarde is dat alle deelnemers van de faciliteiten gebruik moeten kunnen maken, het is daarom niet de bedoeling dat u de hele dag bijvoorbeeld een borstelmachine bezet houdt.

Omdat u een eigen project prepareert, dient u zelf alle daarvoor benodigde materialen mee te brengen, of ruimschoots op tijd in onze webshop te bestellen. Deze liggen dan voor u klaar. 

Bij de prijs van de begeleidingsdagen zijn niet inbegrepen alle verbruiksmaterialen en uw lunch (wij hebben geen catering). Dranken anders dan koffie of thee dient u zelf mee te brengen. Een koelkast staat voor u klaar.

Kortom, heeft u een lastig project waar u best wat tips bij kunt gebruiken, of gewoon zin om eens met gelijkgestemden te prepareren, dan is dit een fantastische gelegenheid. Het gaat vooral om de gezelligheid!

DATA:

Vrijdag 27 januari 2023

Vrijdag 12 mei 2023

KOSTEN:
€ 95,00 incl. BTW
€ 78,50 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)