Aanmelden

AANMELDEN

  Door het invullen van dit formulier meld ik mij aan voor:
  MV  PrivéZakelijk
  Geboortedatum (nodig voor een diploma/certificaat, indien van toepassing)  Ik heb ervaring met prepareren (ervaring is niet vereist)
  JaNee

  Ik wens mijn inschrijfgeld te voldoen in:
  1 termijn3 termijnen (Alleen bij cursussen/workshops vanaf €750, zie voorwaarden)

  Ik bestel een prepareersetje (scalpels, pincetten en schaartjes)
  JaNee

  Door het plaatsen van uw (digitale) handtekening verklaart u bekend te zijn met de algemene informatie behorende bij deze cursus en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Bos en Fauna.

  U ontvangt na aanmelding een bevestiging van uw inschrijving en een factuur voor de aanbetaling. Ongeveer 6 weken voor de 1e cursusdag ontvangt u nadere informatie, de deelnemerslijst en een factuur om het restant van het inschrijfgeld te voldoen. Alle beschikbare informatie over de cursussen kunt u inzien op de betreffende cursuspagina.

  Algemene verordening Gegevensbescherming:
  Bos en Fauna zal uw gegevens opslaan voor verdere verwerking, of om met u in contact te komen. De gegevens worden gepubliceerd op deelnemerslijsten welke uitsluitend verspreid zullen worden onder medecursisten en vakdocenten.
  Ik geef toestemming voor het eenmalig verwerken van mijn gegevens voor deze cursus of workshopIk geef toestemming voor het opslaan van mijn gegevens voor toekomstige communicatie over cursussen en aanbiedingen