Nieuwe tarieven looiservice

Onze looiservice wordt vanaf heden aangeboden door het Veluws Prepareer Atelier, de activiteiten van Bos en Fauna en Preparateur Leendert Houweling zijn daarmee samengevoegd. Door deze samenwerking hebben wij de tarieven voor onze dienstverlening moeten aanpassen, maar ook door de aanzienlijke toename van kosten door o.a. destructieregels, vergunningen en toenemende kosten van transport. U vindt de nieuwe tarieven via deze link (klik hier).

Een andere wijziging is dat vanaf heden de kosten van de te looien huiden vooraf dienen te worden aanbetaald. Wanneer u de te looien huid(en) bij ons aflevert, kunt u de aanbetaling contant of per PIN voldoen. Bewaar uw opdrachtbon met betaalbewijs totdat u de huid(en) van ons retour heeft gekregen!

Doordat maar liefst 4 Duitse en Belgische looierijen in 2016 hun activiteiten hebben gestaakt, is er een toegenomen wachttijd ontstaan. Zachte of droge looiingen nemen momenteel 9 tot 12 maanden in beslag voordat wij de huiden van de looierij terug krijgen.